Björkbloggen2018-10-19T07:50:02+02:00
2408, 2019

Färsk Svensk Kyckling

August 24th, 2019|Tags: , , , , , |

Guldfågelns färska/kylda produkter är gårdsmärkta.
Det innebär att du på varje kartong hittar gårdens namn och i vilket landskap gården ligger.
Det ger dig som kund full koll på vart kycklingen kommer från. Det tycker vi känns tryggt och bra.

Vi är stolta över att kunna försäkra våra kunder att vår kyckling är garanterat svensk.
Det betyder att kycklingarna är kläckta, uppfödda, slaktade och förädlade i Sverige.

Mer info klicka på bilden eller kontakta er säljare 042-385555

För mer info om Guldfågelns produkter

 

507, 2019

Vi bygger ut

July 5th, 2019|Tags: , , |

2019 är ett alldeles speciellt år för det lokala företaget Björk & Magnusson.
Efter att i 140 års tid ha hanterat och levererat fisk,
ska man nu även börja stycka färskt kött.
Och i höst får man tillgång till fyra gånger så mycket plats som idag.

Länk till reportage i HD klicka på bilden

 

 

106, 2019

OSCAR fonder på riktigt

June 1st, 2019|

OSCAR Signature fonder är kokta efter Auguste Escoffiers
principer. Alltså gjorda från grunden av ben, grönsaker,
kryddor och vatten. De är 100 % naturliga och har inga
tillsatser av konserveringsmedel eller salt. Det är essensen
av färska råvaror och gastronomisk omsorg.

OSCAR Koncentrat fonder är framtagna för att vara en
smakfull och kreativ krydda. Ger ett grundläggande djup och
intensiv smak till rätterna. Fungerar såväl till kalla
som varma rätter.

Klicka på bilden för Pdf.

 

503, 2019

Beredning av det Skånska guldet

March 5th, 2019|

Så är kan du bereder din egen stenbitsrom:

Plocka bort så mycket av romsäcken du kan och skrapa ner rommen
i en stor bunke och tillsätt rikligt med kalt vatten.
Vispa med ballongvisp, detta gör att hinnorna fastnar på vispen och kan lätt plockas bort. Byt vatten och upprepa detta tills allt är borta och vattnet är klart. Skölj rommen noga och låt den rinna av ordentligt några timmar i kyl
Efter detta så blanda 3g salt & 1,5g socker per 100 gram rom, tillsätt blandningen i rommen och låt stå kallt under natten, efter detta är det bara att smaka av.
tycker man att rommen är för salt går det bra att skölja av rommen i kalt vatten.

Till sist låt återigen rommen rinna av en stund i en nätsil så att den
blir fast och lite torr i konsistensen.

Load More Posts